Zielenwerk

Mini Pelgrimage Kom tot je essentie in het labyrint

Een dag voor jezelf, waarin je jouw thema of vraag in het labyrint uitwerkt.
Een labyrint is geen doolhof, maar een symbolische weg in de buitenwereld voor de weg naar je binnenwereld. De weg kronkelt om zijn eigen middelpunt en voert degene die stapt naar zijn essentie, naar wat zich kenbaar wil maken op dat moment.
Je stapt wel alleen met jouw thema of vraag jouw pelgrimage, maar je bent niet alleen want een pelgrimage zonder medepelgrims en toevallige ontmoetingen is maar een schraal gegeven.
In een groep van maximaal 6 personen maken we eerst verbinding met elkaar en elkaars vraag, dan loopt ieder zijn pelgrimage en word je door mij en je medepelgrims begeleid om je antwoorden te vertalen naar toepassingen in je dagelijkse leven.
Het labyrint ligt in een rustige omgeving aan de rand van een natuurgebied.

picture by Serjosoza on Pexels

Praktisch

Voor wie? Eenieder die bereid is op weg te gaan met zijn eigen vraag, met een een open nieuwsgierige blik en die er op vertrouwt dat de antwoorden diep in zichzelf verscholen liggen.

Data

  • zaterdag 3 juli 2021

Locatie: Het labyrint ligt in een rustige omgeving aan de rand van een natuurgebied. Het is een openluchtgebeurtenis, dus voorzie passende kledij! Lange Meerskant 3 9800 Zeveren

Start 10u tot 17u

Groep max 6 personen. Formule delend eten, versnaperingen, koffie en thee zijn inbegrepen.

Prijs: 149,- excl btw.

Inschrijving

Inschrijving voor dit eigen aanbod is definitief vanaf overschrijving van het volledige bedrag op rek. nr. BE14 9796 2660 8483.

Bij te weinig inschrijvingen annuleer ik en krijg je het volledige bedrag terugbetaald. Indien je zelf annuleert kan ik geen terugbetaling voorzien.

Mediatiereeks 'start to meditate'

Heb je het ook al geprobeerd en niet volgehouden?
Wil je toch nog eens proberen, want je had er wel iets aan?
Heb je het nog nooit geprobeerd en heb ik je nieuwsgierig gemaakt met mijn nieuwsbrief?

Ik pretendeer geen meditatiegoeroe te zijn.
O my God, I wish! Een stuk van me vindt het heerlijk, het goeroeschap.

Maar niet dus. :-(

Wat ik wel kan bieden na 25 jaar proberen, opgeven en volhouden:

  1. 21 dagen meditatiereeks in mp3 bestanden, opgebouwd zoals 'start to run': we starten van 0 voorkennis en ervaring en voor je het weet mediteer je 15 minuten (we beginnen bij 6 minuten).

  2. Nuttige gesprokkelde tips en tricks die veel frustraties wegnemen.

Overtuigd?
Schrijf je dan nu in! Je krijgt de volledige meditatiereeks na overschrijving van €10,- op BE14 9796 2660 8483 via whatsapp, in een groep van medecursisten én na afloop in je mailbox via WeTransfer

Ik ben blij je in mijn meditatiewereld te kunnen verwelkomen!