Zielenwerk

Mini Pelgrimage Kom tot je essentie in het labyrint

Een dag voor jezelf, waarin je jouw thema of vraag in het labyrint uitwerkt.
Een labyrint is geen doolhof, maar een symbolische weg in de buitenwereld voor de weg naar je binnenwereld. De weg kronkelt om zijn eigen middelpunt en voert degene die stapt naar zijn essentie, naar wat zich kenbaar wil maken op dat moment.
Je stapt wel alleen met jouw thema of vraag jouw pelgrimage, maar je bent niet alleen want een pelgrimage zonder medepelgrims en toevallige ontmoetingen is maar een schraal gegeven.
In een groep van maximaal 6 personen maken we eerst verbinding met elkaar en elkaars vraag, dan loopt ieder zijn pelgrimage en word je door mij en je medepelgrims begeleid om je antwoorden te vertalen naar toepassingen in je dagelijkse leven.
Het labyrint ligt in een rustige omgeving aan de rand van een natuurgebied.

picture by Serjosoza on Pexels

Praktisch

Voor wie? Eenieder die bereid is op weg te gaan met zijn eigen vraag, met een een open nieuwsgierige blik en die er op vertrouwt dat de antwoorden diep in zichzelf verscholen liggen.

Data

  • woensdag 25 mei 2022

Locatie: Het labyrint ligt in een rustige omgeving aan de rand van een natuurgebied. Het is een openluchtgebeurtenis, dus voorzie passende kledij! Lange Meerskant 3 9800 Zeveren

Start 10u tot 17u

Groep max 6 personen. Zelf lunch meebrengen. Versnaperingen, koffie en thee zijn inbegrepen.

Prijs: 149,- excl btw.

Inschrijving

Inschrijving voor dit eigen aanbod is definitief vanaf overschrijving van het volledige bedrag op rek. nr. BE14 9796 2660 8483.

Bij te weinig inschrijvingen annuleer ik en krijg je het volledige bedrag terugbetaald. Indien je zelf annuleert kan ik geen terugbetaling voorzien.